prefabrik - An Overview

Wiki Article

Measurement sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir dilemma yaşadvertisementığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlanabilmesi konusuna dikkat edin,

Teknolojik üretim prefabrik villa imalat sürelerini diğer modellerle kıyaslanamayacak oranda kısaltır.

Duvar kalınlığı ev fiyatını etkileyen bir diğer unsurdur. Prefabrik evlerde standart olarak dış duvar ten cm iç duvarsa 5 cm kalınlıktadır. Daha yüksek ses izolasyonunun yakalanabilmesi için iç duvarlarda da 10 cm kalınlıkta paneller tercih edilebilir.

Prefabrik ev duvar malzemesi olarak yalıtım değeri yüksek özel paneller kullanılmaktadır. Duvar sistem temel anlamda her iki yönde özel levhalar arasına yalıtım malzemesi konularak hazırlanmaktadır. Betopan olarak da ifade edilen fiber cement levhalar prefabrik ev duvar malzemesi olarak kullanılmaktadır.

Bu modeller, geniş ailelerin ya da evlerinde misafir ağırlamayı sıkça tercih eden bireylerin ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Ayrıca, çatı katı terasları ve balkonları ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır.

İyi kalitede malzemelerin kullanımıyla üretilmiş prefabrik ev çok uzun yıllar güvenle kullanılabilir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken tekirdağ prefabrik ev konu prefabrik ev satın alırken malzeme tekirdağ prefabrik kalitesinin sorgulanmasıdır.

Prefabrik ev elektrik tesisatı satın aldığınız firma tarafından kurulum aşamasında uzmanlarca gerçekleştirilir. Eski üretimli prefabrik evlerde elektrik tesisatı dıştan uygulanırdı.

Prefabrik evler Fileırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır fakat daha üst bir fileırtına ve rüzgar esecek bir bölgeye yapılacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da prefabrik ev yerin rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çalışma yapılmaktadır.

Hızlı kurulum avantajı özellikle yatay mimaride gerçekleştirilen sosyal konut projelerinin kısa zamanda tamamlanmasına büyük katkı sağlamaktadır. Ekstra ustalara gerek duyulmadan üretici firma uzman ekibince kurulum prefabrik ev özelliklerinin kazandırdığı avantajlar arasındadır.

Bu levhalar arasına standart üretimlerde yalıtım amaçlı EPS prefabrik ev duvar malzemesi konulmaktadır. Daha tekirdağ prefabrik ev yüksek yalıtım ve A sınıfileı yangın güvenliği için levhalar arası prefabrik ev duvar malzemesi olarak taş yünü kullanılmaktadır.

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

four. Yüksek Tavanlı Modeller: Bir diğer prefabrik ev modeli ise yüksek tavanlı evlerdir. Bu modeller, ferahlık hissi yaratmak ve fashionable bir tekirdağ prefabrik ev yaşam alanı oluşturmak isteyen kişilerin tercihleri arasında bulunmaktadır.

Zemin Betonu ve Hafriyat İşleri: Prefabrik evin kurulacağı zeminin hazırlanması ve gerekli hafriyat işlemleri, müşterinin sorumluluğundadır.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimum amount düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Report this wiki page